Menubalk - In- uitloggen

Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis en lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen. Er wordt dan ook een actieve bijdrage verwacht aan deze topklinische ambitie en de daaraan verbonden thema’s: opleidingen, patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie.

In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons ‘te gast’ is. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

De Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland (MSCK) is opgericht door de vrijgevestigde medische staf van het Spaarne Gasthuis Haarlem - Hoofddorp. Het MSCK omvat ca. 200 maten en heeft ca. 120 personeelsleden in dienst waaronder ANIOS, secretaresses, chefs de clinique en research medewerkers.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Allergologie/immunologie
Ziekenhuis: 
Spaarne Gasthuis
Locatie: 
Haarlem/Hoofddorp
Plaats: 
Haarlem/Hoofddorp
Website ziekenhuis: 
https://spaarnegasthuis.nl/vacatures
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met het vertrek van onze allergoloog is de organisatorische eenheid Interne Geneeskunde/MDL van het Spaarne Gasthuis op zoek naar een:
INTERNIST-ALLERGOLOOG/KLINISCH IMMUNOLOOG (0.8 fte M/V)

Profiel

Een internist met de aantekening allergologie/klinische immunologie. Naast het voortzetten van de praktijk allergologie voor volwassenen, wordt ontwikkeling en uitbreiding van de allergologie en klinische immunologie binnen de medische praktijk en de opleiding verwacht. Daarnaast draagt de nieuwe collega bij aan werkzaamheden binnen de algemene interne geneeskunde.

Wij zoeken een ambitieuze collega die houdt van aanpakken en initiatief neemt. Iemand die onderscheidend wil zijn op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Een goede sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Affiniteit met opleiding, onderwijs en wetenschap is een voorwaarde.

De vakgroep

De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde/MDL omvat 25 internisten en 12 MDL-artsen. De internisten hebben de werkzaamheden verdeeld in subgroepen bestaande uit oncologie (8 oncologen), nefrologie (6 nefrologen) en algemene interne geneeskunde. De subgroep algemene interne geneeskunde omvat momenteel 3 endocrinologen, 4 vasculair geneeskundigen, 2 internist-infectiologen en 2 algemeen internisten. De subgroep levert hoogwaardige 2e lijns basiszorg. Daarnaast wordt er topzorg geleverd binnen het HIV-behandelcentrum, het diabetescentrum, het bariatrisch centrum en het expertisecentrum anabole steroïden. De vakgroep Interne Geneeskunde heeft een opleidingsbevoegdheid voor de eerste 4 jaar van de opleiding Interne Geneeskunde. De Spaarne Gasthuis Academie biedt de mogelijkheid om, onder voorwaarden, klinische onderzoekers financieel te ondersteunen bij het verrichten van hun onderzoek.

Wij bieden

Het betreft een toetreding als maat tot de Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland. Bij voorkeur per 1 mei 2019.

 

Vacature per: 
woensdag, 1 mei, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 1 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Nadere informatie

Over deze vacature kunt u informatie inwinnen bij Anneke van Paassen via apaassen@spaarnegasthuis.nl en Pim de Ronde via W.de.Ronde@spaarnegasthuis.nl

Uw schriftelijke reactie op de vacature kunt u, vergezeld van een CV en eventuele referenties, graag voor 1-3-2019 richten aan dhr. dr. M. Weisfelt, t.a.v. bureau medische staf locatie Haarlem zuid, Postbus 417, 2000 AK Haarlem of via: RvBwerving&selectie@spaarnegasthuis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.