Menubalk - In- uitloggen

Werkomgeving

Beide locaties van OLVG beschikken over een grote SEH en tevens een Acute Opname Afdeling. Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. De patiëntenpopulatie is zeer divers, we hebben extra aandacht voor acute zorg en interculturele zorg. Er is een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE’s) die rapporteren aan de raad van bestuur.
De vakgroep Interne Geneeskunde van OLVG bestaat uit 28 internisten en 3 chefs de clinique,  vrijwel alle differentiaties zijn vertegenwoordigd. De vakgroep heeft een opleidingserkenning voor de opleiding Interne Geneeskunde (4 jaar) en de enkelvoudige differentiatie Acute Geneeskunde.

Functieomschrijving

OLVG heeft ruimte voor een internist Acute Geneeskunde. Een afwisselende en uitdagende functie binnen de dynamische omgeving van Amsterdam en een van de grootste SEH’s van Nederland. Acute Geneeskunde is een profileringsgebied van OLVG. Het vakgebied Acute Interne Geneeskunde is mede bij OLVG ontstaan en de internisten Acute Geneeskunde zijn voorlopers bij landelijke ontwikkelingen. De internisten Acute Geneeskunde zijn actieve teamspelers en hebben een coördinerende rol op de SEH en de Acute Opname afdeling. Zij participeren actief in de acute zorg aan patiënten op deze afdelingen. Er is veel aandacht voor het opleiden van AIOS, mede in de differentiatie Acute Geneeskunde. Daarnaast is er participatie in landelijke wetenschappelijke initiatieven. Het huidige team internisten Acute Geneeskunde bestaat uit 3 internisten, die naast de acute geneeskunde ook deel uitmaken van een ander deelgebied. Acute zorgtaken worden afgewisseld met algemene interne en poliklinische werkzaamheden.

Wegens pensionering van één van de internisten met de differentiatie Acute Geneeskunde zoeken wij per 1 april 2019 een nieuwe collega.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
OLVG
Locatie: 
OLVG Oost
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.olvg.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken  

  • Een geregistreerd internist Acute Geneeskunde, die, met het oog op het profiel van de vertrekkende collega, bij voorkeur geregistreerd is als infectioloog of aantoonbare affiniteit heeft met infectieziekten.  
  • een enthousiaste, flexibele collega, die uitdaging ziet in het werken onder dynamische omstandigheden;
  • een teamspeler en verbinder: u voegt iets toe aan het team en u kunt dingen voor elkaar krijgen in samenspraak met specialisten, verpleegkundigen en management;
  • een collega met aantoonbare affiniteit met opleiden; 
  • een collega met interesse en vaardigheden om de positie van de internisten binnen en buiten het ziekenhuis te versterken; 
  • Een collega met bij voorkeur ervaring met acute echografie;

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar u uw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen – direct of indirect – onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.
Het betreft een dienstverband voor in eerste instantie de duur van één jaar met de intentie tot aanstelling voor onbepaalde tijd conform OLVG beleid. Er wordt gestreefd naar uitbreiding van FTE in de toekomst. Het salaris is conform de AMS met een variabel salarisdeel.

Vacature per: 
maandag, 1 april, 2019
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
dinsdag, 1 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Ineke Schouten, internist Acute Geneeskunde/ infectioloog, via telefoonnummer 020-5992445 of per e-mail: w.e.m.schouten@olvg.nl. Of met de heer dr. Sanne van Wissen, internist en unitleider via telefoonnummer 020- 5993503 of per e-mail: s.vanwissen@olvg.nl.

Solliciteren

We ontvangen uw sollicitatie graag uiterlijk dinsdag 1 januari 2019 via onze website www.werkenbijolvg.nl. Via onderstaande link komt u rechtstreeks op de juiste pagina:

https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/internist_acute_geneeskunde

De sollicitatiegesprekken voor deze functie zullen worden gevoerd op maandag 21 januari 2019 in de avond. Wij stellen het op prijs indien u hier alvast rekening mee wilt houden.