Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Laurentius Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Roermond
Website ziekenhuis: 
https://laurentius-ziekenhuis.onlinevacatures.nl/nl/job/153602
Wij zoeken / wij bieden: 

Per mei 2020 zoekt de organisatorische eenheid interne geneeskunde voor waarneming bij ziekte van een van de collega’s een ambitieuze en gedreven internist met aandachtsgebied endocrinologie. Collegialiteit, communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, is daarbij noodzakelijk.

Jouw nieuwe werkplek

De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 8 internisten en een chef de clinique, waardoor de interne geneeskunde in volle breedte wordt uitgeoefend. Jouw functie omvat in hoofdzaak poliklinische werkzaamheden in de endocrinologie en de algemene interne geneeskunde. Daarnaast zal je participeren in de relevante multidisciplinaire overleggen en in avond- nacht- en weekenddiensten naar rato fte.

Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde opleiding tot internist Registratie aandachtsgebied: endrocrinologie BIG geregistreerd en geldige inschrijving in het Specialisten Register (RGS) Recente en brede ervaring binnen het vakgebied

Wat krijg je daarvoor terug?

Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens AMS. Het betreft een waarneemcontract per 1 mei 2020 voor 0,6 fte. Dit voor de duur van ongeveer 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Vacature per: 
vrijdag, 1 mei, 2020
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
minimaal 6 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
donderdag, 27 februari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie en procedure Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. Pathmamanoharan, internist vasculair geneeskundige of dhr. den Boer, internist-hemato/oncoloog op 0475 – 382222. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 – 383096.

Tot 27 februari 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.