Menubalk - In- uitloggen

Werken bij het Dijklander Ziekenhuis betekent bijdragen aan ongekend goede zorg. Sinds 1 april 2017 zijn Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis gefuseerd. Samen bereiken we meer dan 'voldoen aan normen en eisen'. We overtreffen verwachtingen. Door patiënten echt te leren kennen, sluiten we aan bij wat zij belangrijk vinden. 

Op onze vijf locaties werken we met ruim 3000 medewerkers, onder wie ongeveer 900 verpleegkundigen en zo'n 290 medisch specialisten in 26 medische specialismen. Voor het oostelijk deel van Noord-Holland bieden we basiszorg en in toenemende mate hoogcomplexe zorg. Laagdrempelig en daar waar onze patiënten dat nodig hebben.

Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring binnen negen medische vervolgopleidingen. Samenwerking met andere partijen zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. We denken en doen vanuit de Lean-filosofie: continu werken aan verbetering is onderdeel van het dagelijks werk.

Onze vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 19 internisten (16.77 fte) die werkzaam zijn op de verschillende locaties van ons ziekenhuis. Vijf van de internisten zijn geregistreerd in het aandachtsgebied nerfrologie. Binnen de vakgroep zijn daarnaast de aandachtsgebieden hematologie, medische oncologie, acute geneeskunde, endocrinologie en metabolisme, immunologie, infectiologie en vasculaire geneeskunde vertegenwoordigd. Op locatie Hoorn beschikken wij over opleidingsbevoegdheid voor de eerste drie jaar en vier maanden van de opleiding interne geneeskunde. Daarnaast leiden wij op locatie Purmerend HAIO’s en op beide hoofdlocaties coassistenten op.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Dijklander Ziekenhuis
Locatie: 
Purmerend
Plaats: 
Purmerend
Website ziekenhuis: 
www.dijklander.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege zwangerschapsvervanging zoeken wij per 1 maart a.s. tot 1 augustus 2019 een internist-nefroloog voor 0,8 FTE die het specialisme in de volle breedte kan uitoefenen.

U zult als internist-nefroloog waarnemen in de vakgroep interne geneeskunde waarin u nauw samenwerkt met de overige nefrologen. Een belangrijk deel van uw werkzaamheden zal bestaan uit het verlenen van nefrologische zorg op de locatie Purmerend. De huidige afdeling op de locatie Purmerend heeft zeven behandelplaatsen voor hemodialyse. Daarnaast wordt poliklinische nefrologische zorg aangeboden. Bovendien zult u werkzaam zijn binnen de algemene interne geneeskunde. Hierbij beoefent u de poliklinische en klinische interne geneeskunde in de volle breedte en neemt u deel aan de diensten.

U bent een geregistreerd internist-nefroloog die bereid is, om naast de dialyse zorg, de interne geneeskunde in de volle breedte uit te oefenen. We zoeken in het bijzonder een collega die uitblinkt in vaardigheden op het gebied van samenwerking, flexibiliteit, creativiteit en communicatie.

We bieden u de mogelijkheid om te werken in een mooi ziekenhuis met een goede kwaliteitsreputatie. Aanstelling in dienstverband vindt plaats volgens de voorwaarden van de AMS. Het betreft een contract voor 5 maanden, van 1 maart 2019 tot 1 augustus 2019. De standplaats is locatie Purmerend. Onze locatie Purmerend is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Vacature per: 
vrijdag, 1 maart, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
5 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
zondag, 20 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteer direct online op www.dijklander.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met F.A.J. Verburg (internist-endocrinoloog en medisch manager vakgroep Interne Geneeskunde, 0299-457563) of dr M.H.M.Raasveld (internist-nefroloog en medisch manager Niercentrum, 0229-208266).

Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief  voor 20 januari.