Menubalk - In- uitloggen

Rijnstate is een topklinisch ziekenhuis met locaties in de gemeenten Arnhem , Rheden en De Liemers. Jaarlijks ontvangen we ruim een half miljoen patiënten op onze poliklinieken en nemen wij ruim 62.000 patiënten op voor diagnostiek of een behandeling. Dit doen wij met zo’n 5.000 medewerkers, 345 medisch specialisten en 300 vrijwilligers vanuit vier verschillende locaties: Arnhem, Zevenaar en Arnhem-Zuid. Ons ziekenhuis in Arnhem is ingericht voor alle vormen van zorg, van basiszorg tot hooggespecialiseerde zorg en acute opvang. Het Zevenaarse ziekenhuis is een belangrijke poort voor alle specialismen door het ruime aanbod aan poliklinieken. Bovendien wordt hier de ideale omgeving geboden voor de minder complexe ingrepen en behandelingen. In Velp zijn de expertisecentra gevestigd die hun behandeling vooral bieden in poliklinische consulten of dagbehandeling. Onze polikliniek in Arnhem-Zuid biedt een extra en snelle toegang tot onze topklinische zorg voor inwoners van de gemeenten Arnhem en Overbetuwe door verschillende spreekuren van onze specialisten.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Rijnstate
Locatie: 
Plaats: 
ARNHEM
Website ziekenhuis: 
www.Rijnstate.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Je baan

Voor deze functie zoeken wij een derde internist-vasculair geneeskundige (0,6 - 0,8 fte). Je werkzaamheden bestaan uit het doen van poli’s vasculaire geneeskunde en diabeteszorg. Daarnaast superviseer je arts-assistenten, co-assistenten en verpleegkundigen op de poli, in de kliniek en bij klinische consulten, bijvoorbeeld op het gebied van antistolling en diep veneuze trombose

Wie ben je?

Je bent een (bijna) geregistreerde internist-vasculair geneeskundige. Je beschikt over goede communicatieve en vakinhoudelijke vaardigheden, goede organisatorische en logistieke kwaliteiten en kan goed zelfstandig werken. Tenslotte heb je affiniteit met opleiden.

 

Ons aanbod
Het betreft een Chef de Clinique plaats voor in eerste instantie de duur van een jaar. De enthousiaste en ambitieuze vakgroep maakt deel uit van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR), hetgeen betekent dat je in dienst komt van de CMSR. Salariëring en arbeidsvoorwaarden, inclusief scholings- en opleidingsbudget, zijn conform de AMS-regeling.

Vacature per: 
maandag, 23 december, 2019
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar, 0,6- 0,8 fte
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 15 januari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Houshang Monajemi of Marcel Hovens, vasculair-geneeskundigen of met Jeroen Heinen, vakgroepmanager, allen te bereiken via 088-005 6735/6791. Voor aanvullende informatie: zie ook www.rijnstate.nl

Gezien de gewenste startdatum van 3 februari zullen wij op zo kort mogelijke termijn deze procedure een vervolg geven. Je motivatiebrief en curriculum vitae kan je richten aan JHeinen@Rijnstate.nl (link stuurt een e-mail) . Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

 

NB. acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld