Menubalk - In- uitloggen

OLVG is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis in het hart van Amsterdam. Het specialisme Nefrologie valt binnen de resultaatverantwoordelijke eenheid (RVE) Interne Geneeskunde. Het nefrologieteam bestaat uit  7 nefrologen  en een hecht team van dialyseverpleegkundigen en andere zorgverleners.  Er zijn op beide locaties dialyse en afdeling nefrologie voor de klinische zorg. De vasculaire geneeskunde bestaat uit 2 internisten-vasculair geneeskundigen met 1 verpleegkundig specialist en 1 in opleiding als ook een specialistisch verpleegkundige. Alle facetten van de vasculaire geneeskunde worden beoefend. De vakgroep is op zoek naar een collega die de nefrologie in de volle breedte uitoefent en ook kan helpen binnen het team van de vasculaire geneeskunde met oa hypertensie zorg.

Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. De patiëntengroep is zeer divers samengesteld, we hebben extra aandacht voor interculturele  zorg.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
OLVG
Locatie: 
Oost
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.olvg.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen – direct of indirect – onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige en toekomstgerichte werkomgeving. Er is een organisatiestructuur met Resultaatverantwoordelijke Eenheden (RVE) die rapporteren aan de raad van bestuur. Aanstelling vindt plaats in dienstverband, volgens OLVG beleid. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.  Het salaris is conform de AMS . Indiensttreding is bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Vacature per: 
woensdag, 1 juli, 2020
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
minimaal 6 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
maandag, 15 juni, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yves Smets, internist-nefroloog op telefoonnummer 020-599 2221 of op e-mail y.f.c.smets@olvg.nl of de heer J.O. Groeneveld, internist-nefroloog op telefoonummer 020-5993871 of e-mail j.o.groeneveld@olvg.nl of de heer dr. S. van Wissen, internist en unitvoorzitter via telefoonnummer 020-5993503 of e-mail s.vanwissen@olvg.nl.