Menubalk - In- uitloggen

MSB Midden Nederland en Meander Medisch Centrum werken samen onder het motto “Steeds beter”. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van zowel het MSB als het Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

 

De sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie van Meander Medisch Centrum in Amersfoort bestaat momenteel uit zeventien internisten, acht MDL-artsen en vijf geriaters. Ons primaire doel is het bieden van kwalitatief uitstekende en professionele patiëntenzorg. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

 

De afdeling Geriatrie bestaat uit een verpleegafdeling (19 bedden), een geriatrisch poliklinisch dagcentrum, een polikliniek en een consultatie team voor de hele kliniek. Met een multidisciplinair team van klinisch geriaters, arts-assistenten, (senior) verpleegkundigen, serviceassistenten en paramedisch therapeuten werken we hard aan het bieden van kwalitatief goede zorg aan de geriatrische patiënt.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Meander Medisch Centrum
Locatie: 
Amersfoort
Plaats: 
Amersfoort
Website ziekenhuis: 
www.meandermc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij vragen

I.v.m. waarneming vanwege ziekte zijn we op zoek naar een enthousiast medisch specialist met een ondernemende instelling die graag wil bijdragen aan de geriatrie/ouderengeneeskunde binnen Meander. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patiënten, verwijzers en medewerkers.

Ook als u binnenkort uw opleiding afrondt, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Een prettige en dynamische werkomgeving. Er heerst een collegiale werksfeer. De geriatrie maakt deel uit van de sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie van MSB Midden Nederland.

 

De waarnemend klinisch geriater bieden wij een contract van 7 maanden in loondienst van MSB Midden Nederland (conform AMS), met kans op verlening.

 

Vacature per: 
zaterdag, 15 februari, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
7 maanden
Reden vacature: 
ziekte
Reageren voor: 
zaterdag, 15 februari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u, tot 15 feburari a.s. richten aan het secretariaat Coöperatief MSB Meander MC U.A., t.a.v. mevrouw M.E. Hofland of via email: msb@meandermc.nl

 

Voor algemene informatie over Meander Medisch Centrum verwijzen wij u naar onze website www.meandermc.nl; meer informatie over het MSB is te vinden op www.msbmiddennederland.nl