Menubalk - In- uitloggen

Amphia ziekenhuis

Amphia is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers een van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Inmiddels is er op de hoofdlocatie in Breda een modern nieuw ziekenhuis in gebruik, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken. Het Medisch Specialistisch Bedrijf-Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschap.

Samenstelling vakgroep

De vakgroep Interne geneeskunde binnen het Amphia ziekenhuis bestaat uit 20 internisten. De vakgroep heeft een opleidingsbevoegdheid Interne geneeskunde. Binnen de interne geneeskunde bestaan de aandachtsgebieden endocrinologie, nefrologie/dialyse, vasculaire geneeskunde, oncologie en hematologie, spoedeisende zorg en infectieziekten.

 

Onderafdeling oncologie-hematologie

De Oncologie en hematologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Op dit moment bestaat het team uit 4 hematologen en 5 oncologen.

De nieuwe klinische afdeling hematologie/oncologie bestaat uit 31 bedden waarvan 10 HIC bedden waarop patiënten met een acute leukemie worden behandeld en de nazorg voor autologe stamceltransplantaties wordt geleverd. Het Amphia ziekenhuis is een centrum voor melanoombehandeling, immunotherapie (onder meer combinatietherapie bij niercelcarcinoom) en heeft een grote oncologische praktijk met een actieve researchafdeling en grote participatie in landelijke trials. Daarnaast hebben we een belangrijke rol bij de regionalisatie en centralisatie van de oncologische en hematologische zorg in de regio, in samenwerking met omliggende ziekenhuizen en het Erasmus MC (EMBRAZE).

 

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
https://www.amphia.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Uw profiel

Wegens toename van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze oncoloog. U oefent de oncologie in de volle breedte van het vak uit. Belangstelling voor en ervaring in de hematologie is gewenst. Aantoonbare wetenschappelijke ervaring strekt tot aanbeveling. Verder beschikt u over goede organisatorische en communicatieve eigenschappen en draagt u de opleiding van arts-assistenten en coassistenten een warm hart toe en levert hieraan graag uw bijdrage.

 

Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature valt onder Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia van het Amphia Breda. Inschaling vindt plaats conform AMS richtlijnen.

 

Vacature per: 
zondag, 1 maart, 2020
% FTE: 
0.89
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
minimaal 1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 14 februari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Joan Heijns (internist-oncoloog) of Hans Westgeest (internist-oncoloog) via 076 5952408.

U kunt uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en referenties voor 15 februari sturen naar jheijns@amphia.nl onder vermelding van vacature internist-oncoloog.