Menubalk - In- uitloggen

Smeerolie voor de poli

De JNIV cursus 'smeerolie voor de poli' is een stoomcursus poliklinische interne geneeskunde met een duidelijk interactief karakter. Door middel van diverse workshops en plenaire sessies, ben je op het eind van de dag goed voorbereid op de polikliniekstage in het 2e of 3e jaar. Thema's die aan bod komen zijn o.a. diabetes mellitus, hypertensie, schildklierfunctiestoornissen, somatisch onverklaarde lichamelijk klachten en vele meer.

In 2019 wordt de Smeerolie voor de poli op 4 oktober gehouden in de Mariënhof te Amersfoort. Online inschrijven is vanaf nu mogelijk. 

Instructie online aanmelden:
1. U kunt zich online aanmelden via https://mijnniv.internisten.nl/ (let op deze site staat niet in verbinding met de NIV website, vandaar dat een nieuw wachtwoord moet worden aangevraagd)
2. U komt nu op de inlogpagina. 
3. Klik op wachtwoord opvragen en vul uw emailadres in (in de meeste gevallen is dit uw werk emailadres, probeer anders uw privé mail. (emailadres is uw gebruikersnaam). 
4. In uw mail ontvangt u een bericht waarmee u een wachtwoord kunt instellen
5. Klik op de link in uw mail en stel uw wachtwoord in
6. U bent nu ingelogd
7. Selecteer dan uw naam
8. Klik daarna op Bijeenkomsten / JNIV-cursus 'Smeerolie voor de Poli' / Je kan 4 workshops selecteren

Bij de inschrijving wordt ook om een 06-nummer gevraagd. Dit is een verplicht veld aangezien de NIV op een later tijdstip een tikkie zal sturen naar uw mobiele nummer om de betaling te voldoen. 

Indien er dieetwensen zijn moet dit zelf (eenmalig) worden aangevuld op de persoonskaart. Ga naar home – mijn gegevens – aanpassen (rechts bovenaan) – dieetwensen invullen en klik daarna onderaan op aanpassen.

Instructie online aanmelden niet-leden (geen garantie dat je kunt komen, leden hebben voorrang)
Online aanmelden via https://mijnniv.internisten.nl/ (let op deze site staat niet in verbinding met de NIV website, vandaar dat een nieuw wachtwoord moet worden aangevraagd)
Je komt nu op de inlogpagina.
Klik op ’Alle bijeenkomsten bekijken zonder in te loggen? Klik dan hieronder.’
Klik op JNIV Smeerolie
Klik op de datum
Dan kom je bij het inschrijfformulier.