Menubalk - In- uitloggen

Smeerolie voor de poli

De JNIV cursus 'smeerolie voor de poli' is een stoomcursus poliklinische interne geneeskunde met een duidelijk interactief karakter. Door middel van diverse workshops en plenaire sessies, ben je op het eind van de dag goed voorbereid op de polikliniekstage in het 2e of 3e jaar. Thema's die aan bod komen zijn o.a. diabetes mellitus, hypertensie, schildklierfunctiestoornissen, somatisch onverklaarde lichamelijk klachten en vele meer.

De NIV heeft besloten, gezien COVID-19, dat alle bijeenkomsten vanaf 20 personen tot 1 maart 2021 op locatie niet door mogen gaan. De JNIV-cursus ‘Smeerolie voor de Poli’ op 9 oktober a.s. komt hierdoor te vervallen.

In overleg met de sprekers willen wij een Smeerolie voor de Poli light versie organiseren, alleen voor leden, ook op 9 oktober 2020. De sprekers zullen hun presentatie opnemen. De presentaties worden via een link gedeeld en blijven tot 16 oktober beschikbaar. Hierover later meer informatie. Aan deze versie zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven voor deze light versie kan vanaf nu 

Instructies inschrijven indien je nog geen wachtwoord hebt
Klik op wachtwoord opvragen en vul uw emailadres in (in de meeste gevallen is dit uw werk emailadres, probeer anders uw privé email. (emailadres is uw gebruikersnaam).

  1. In uw mail ontvangt u een bericht waarmee u een wachtwoord kunt instellen. 
  2. Klik op de link in uw mail en stel uw wachtwoord in
  3. U bent nu ingelogd
  4. Selecteer dan uw naam 
  5. Klik daarna op JNIV Bijeenkomsten / JNIV Smeerolie voor de poli / klik op de datum