Menubalk - In- uitloggen

Het St. Elisabeth Hospitaal op Curaçao (SEHOS) is een algemeen ziekenhuis met ongeveer 980 medewerkers en een adherentie van 160.000 inwoners. Het ziekenhuis werkt primair ten dienste van de Curaçaose gemeenschap, maar verleent ook zorg aan patiënten van de overige eilanden in de regio. Het SEHOS is een opleidingskliniek voor coassistenten,  ANIOS en AIOS. Er is een nauwe samenwerking met diverse academische klinieken in Nederland. Er zijn 24 medische specialismen vertegenwoordigd. Naast algemene basiszorg heeft het ziekenhuis ook enkele topklinische functies, zoals een neonatologie IC, druktank en een bestralingscentrum. Medio 2019 zal er verhuisd worden naar een zeer modern nieuw gebouwd ziekenhuis: Hospital Nobo Otrobanda (HNO).

De vakgroep interne geneeskunde/MDLbestaat uit 11 internisten, met diverse subspecialismen, w.o. oncologie, nefrologie, endocrinologie, infectiologie ouderengeneeskunde, acute geneeskunde en intensive care. Er zijn A(N)IOS, voor de kliniek en voor de avond-, nacht- en weekenddienst, De kwaliteit van zorg wordt mede onderhouden door MDO’s, verdeeld over verschillende differentiatiegebieden, lokaal of met verwijscentra in Nederland. In 2019 verhuizen wij naar een modern nieuwgebouwd ziekenhuis, met uitgebreide faciliteiten.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Sint Elisabeth Hospitaal
Locatie: 
Curacao
Plaats: 
Willemstad
Website ziekenhuis: 
www.sehos.cw en www.internegeneeskundecuracao.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Werken als internist in een leerzame en dynamische situatie op Curaçao? de vakgroep in het St. Elisabeth Hospitaal Curaçao is op zoek naar twee internisten, t.w. een internist-infectioloog en een allround internist met voorkeur voor een differentiatie in vasculaire geneeskunde, acute geneeskunde of de endocrinologie.

Uw profiel Wij zoeken gedreven flexibele internisten met goede communicatieve vaardigheden en ambitie om volgens internationale kwaliteitsnormen het vak uit te oefenen in een multiculturele en uitdagende omgeving. U wil naast uw subspecialisme ook de algemene interne beoefenen en bent gemotiveerd om de kwaliteit van zorg te verbeteren. U hebt daarnaast een professionele houding en participeert graag in de opleidingsactiviteiten.

Wij bieden - een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s op een bijzondere en fraaie tropische locatie, - een afwisselend takenpakket op het gebied van patiëntenzorg - zowel klinisch als poliklinisch, - participatie in onderwijs aan de collegae, arts-assistenten, coassistenten en de verpleging.

Vacature per: 
woensdag, 19 september, 2018
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Toelating is in eerste instantie voor een jaar, verlenging is mogelijk
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
donderdag, 1 november, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

Inlichtingen: de heer G.J Schakel vakgroep voorzitter (jgschakel@sehos.cw) Inlichtingen over de arbeidsvoorwaarden: mevrouw S. Jansen, HRM Adviseur, op telefoonnummer +5999 462-4900 toestelnummer 1302. Uw sollicitatie en Curriculum Vitae kunt u sturen naar: Mw Stacey Jansen, email-adres: HRM@sehos.cw