Menubalk - In- uitloggen

Rijnstate is een topklinisch ziekenhuis met meerdere locaties in de gemeenten Arnhem, Rheden en De Liemers. Jaarlijks ontvangen we ruim een half miljoen patiënten op onze poliklinieken en nemen wij ruim 75.000 patiënten op voor diagnostiek of een behandeling. Dit doen wij met zo’n 4.200 medewerkers, 270 specialisten en 300 vrijwilligers, vanuit vier verschillende locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Ons ziekenhuis in Arnhem is ingericht voor alle vormen van zorg, van basiszorg tot hooggespecialiseerde zorg en acute opvang. Het Zevenaarse ziekenhuis is een belangrijke poort voor alle specialismen door het ruime aanbod aan poliklinieken. Bovendien bieden zij hier de ideale omgeving voor de minder complexe ingrepen en behandelingen. In Velp zijn de expertisecentra gevestigd die hun behandeling vooral bieden in poliklinische consulten of dagbehandeling. Onze polikliniek in Arnhem-Zuid biedt een extra en snelle toegang tot onze topklinische zorg voor inwoners van de gemeenten Arnhem en Overbetuwe door verschillende spreekuren van onze specialisten.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Rijnstate
Locatie: 
Plaats: 
Arnhem
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijrijnstate.nl en www.rijnstate.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De Vakgroep Interne Geneeskunde Rijnstate bestaat uit 29 internisten. Naast de algemene interne geneeskunde heeft elke internist één van de aandachtgebieden endocrinologie, nefrologie, infectieziekten, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, ouderengeneeskunde, acute geneeskunde of intensive care. Als vakgroep vinden wij het belangrijk dat naast het doen van patiëntenzorg elk vakgroeplid kan excelleren op het gebied van opleiding, wetenschappelijk onderzoek of management.

In Arnhem Noord beschikt de interne geneeskunde over 80 bedden. Ook zijn de internisten werkzaam op de IC met 15 bedden en de MC met 6 bedden, alsmede op de dialyseafdelingen Arnhem Noord en Zevenaar die over 38 stations beschikken. Er is tevens een thuisdialyseprogramma.

Circa 40 AIOS en ANIOS zijn binnen de interne geneeskunde actief. De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde voor de opleidingsduur van 4 jaar en verzorgt daarnaast de basisopleiding voor MDL, cardiologie, reumatologie, longziekten en geriatrie. Naast ANIOS, zijn co-assistenten, PA’s dialyse, verpleegkundig specialisten en verpleegkundig consulenten werkzaam binnen de interne geneeskunde.

De vasculair geneeskundigen besturen samen met de endocrinologen en nefrologen het Diabetes Vasculair Adipositas Nefrologie Centrum, een multidisciplinaire eenheid waar meerdere specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen gezamenlijk streven naar optimale zorg voor patiënten met diabetes mellitus, vasculaire ziekten of morbide obesitas.

De vakgroep is georganiseerd in secties en wordt ondersteund door een secretariaat, een team van polimedewerkers en een vakgroepmanager. Alle subspecialismen werken nauw samen met de omringende ziekenhuizen, alsmede het UMC St Radboud.

 

Uw baan

Voor deze functie zoeken wij een internist-vasculair geneeskundige (0,8 fte). Uw werkzaamheden bestaan uit het doen van poli’s vasculaire geneeskunde, alsmede diabeteszorg. Daarnaast superviseert u arts-assistenten, co-assistenten en verpleegkundigen op de poli, in de kliniek en bij klinische consulten. 

Wie bent u?

U bent een geregistreerde internist-vasculair geneeskundige. U beschikt over goede communicatieve en vakinhoudelijke vaardigheden, goede organisatorische en logistieke kwaliteiten en kan goed zelfstandig werken. Tenslotte heeft u affiniteit met opleiden.

 

Ons aanbod
Het betreft een Chef de Clinique plaats voor in eerste instantie de duur van een jaar. De vakgroep maakt deel uit van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR), hetgeen betekent dat u in dienst komt van de CMSR. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling.

Vacature per: 
woensdag, 2 januari, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
dinsdag, 27 november, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met  Houshang Monajemi of Marcel Hovens, vasculair-geneeskundigen of met Jeroen Heinen, vakgroepmanager, allen te bereiken via 088-005 6735/6791.

Gezien de gewenste startdatum van 2 januari 2019  zullen wij op zo kort mogelijke termijn deze procedure een vervolg geven. Uw motivatiebrief en curriculum vitae kunt u richten aan JHeinen@Rijnstate.nl (link stuurt een e-mail) . Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

 

NB. acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld