Menubalk - In- uitloggen

MSB Midden Nederland en Meander Medisch Centrum werken samen onder het motto “Steeds beter”. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van zowel het MSB als het Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

De sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie van MSB Midden Nederland in Meander Medisch Centrum bestaat momenteel uit zeventien internisten, acht MDL-artsen en vijf geriaters. Ons primaire doel is het bieden van kwalitatief uitstekende en professionele patiëntenzorg. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrokken, deskundig en ambitie centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

 

 

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Meander Medisch Centrum
Locatie: 
Plaats: 
Amersfoort
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege vertrek van een collega i.v.m. verkregen hoogleraarschap zijn wij op zoek naar een

Internist-oncoloog (vacature via MSB Midden Nederland)

De sub-sectie hemato-oncologie bestaat uit 5 internist-oncologen en 3 internist-hematologen.  De klinische afdeling hemato-oncologie heeft 24 bedden, waarvan 6 bedden zijn gereserveerd voor palliatieve zorg en er is een dagbehandeling met 24 bedden/behandelstoelen. Het ziekenhuis heeft een actief oncologisch zorgprofiel, waarin met hart voor de patiënt en oog voor kwaliteit wordt samengewerkt. De internist-oncoloog speelt een centrale rol in de diverse multidisciplinaire overleggen, de oncologiecommissie en het palliatieteam.

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste allround collega met goede communicatieve vaardigheden, die mee wil werken aan het verder uitbouwen van de oncologische zorg. Prettige samenwerking, leveren van uitstekende zorg, participeren in de opleiding en onderzoek zijn hierbij vanzelfsprekend.

Opname in de sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie geschiedt als vrijgevestigd medisch specialist bij MSB Midden Nederland. Er is een goodwillregeling van kracht.

Vacature per: 
maandag, 1 april, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 7 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen mw. dr. J.M. van Dodewaard-de Jong, internist-oncoloog, dhr. dr. G.A. Cirkel, internist-oncoloog, mw. dr. S.K. Klein, internist-hematoloog, voorzitter van de sectie, telefoon 033-8505050.

Solliciteren op deze functie kan tot 7 januari 2019 via de website van Meander Medisch Centrum, www.werkeninmeander.nl