Menubalk - In- uitloggen

Maxima Medisch Centrum

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Maxima Medisch Centrum
Locatie: 
Plaats: 
Veldhoven/Eindhoven
Website ziekenhuis: 
www.mmc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met toegenomen werkzaamheden ontstaat per 1 februari 2019 een vacature voor een Chef de clinique internist-oncoloog (0.4fte) voor de duur van 4 maanden met uitzicht op verlenging. U beoefent de oncologie in de volle breedte. Daarnaast beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent u laagdrempelig benaderbaar. U kunt goed in een team werken en bent collegiaal. U werkt samen met verpleegkundig specialisten die u ondersteunen in de zorg voor oncologische patiënten.

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 17 internisten en 1 geriater, en is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf. De algemene interne geneeskunde is de basis en uitgangspunt van alle internisten. Binnen de interne geneeskunde zijn de volgende aandachtsgebieden vertegenwoordigd: endocrinologie, vasculaire geneeskunde, nefrologie, acute geneeskunde, infectieziekten, hematologie, oncologie, ouderengeneeskunde, allergologie en immunologie. De vakgroep Interne Geneeskunde is erkend voor 4 van de 6 jaren opleiding interne geneeskunde, en wordt in de regio van en met het MUMC gegeven. Verschillende internisten zijn betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en sommigen hebben een eigen onderzoekslijn. Zie voor meer informatie ook https://www.mmc.nl/internegeneeskunde.

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 februari, 2019
% FTE: 
0.40
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
donderdag, 28 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Hebt u interesse in deze functie? Dan ontvangen wij uw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. U kunt uw sollicitatie richten aan dr. G. Vreugdenhil, oncoloog.

Wilt u meer informatie over deze vacature dan kunt u contact opnemen met; dr. W. Dercksen, dr. L. Simkens, dr. G. Vreugdenhil, internisten-oncologen, of dr. L. Tick, internist-hematoloog en hoofd zorggroep, allen bereikbaar via tel. nr. (040) 888 6300.