Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Jouw functie binnen onze afdeling

 

Als internist-oncoloog zal je verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van patiënten in fase I / vroeg klinische studies en het ondersteunen van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is er ruimte om algemene oncologie poli te doen.

 

Binnen het cluster Medisch Oncologische Disciplines (MOD) zijn 25 internist-oncologen werkzaam, waarvan 4 binnen het aandachtsgebied klinische farmacologie. Er zijn vier verpleegkundig specialisten en vijftien promovendi en klinisch farmacologen in opleiding waarmee intensief wordt samengewerkt. Er is daarnaast een nauwe samenwerking met apothekers en NKI onderzoekers voor (pre)klinisch onderzoek op het gebied van de klinische farmacologie. Ons werk kenmerkt zich door intensieve multidisciplinaire samenwerking en frequent overleg, patiëntgerichte zorg en een prettige werksfeer met korte lijnen.

 

Binnen de afdeling klinische farmacologie van het Antoni van Leeuwenhoek wordt preklinisch en klinisch farmacologisch onderzoek verricht met nieuwe antikanker geneesmiddelen. Hierbij worden de farmacokinetiek en farmacodynamiek van de nieuwe medicamenten bestudeerd. In het preklinisch onderzoek wordt daarbij gebruik gemaakt van verschillende in ons Instituut ontwikkelde (genetisch gemodificeerde) muismodellen. Het klinisch onderzoek wordt uitgevoerd bij patiënten die in ons ziekenhuis behandeld worden met nieuwe middelen. Het GLP-gecertificeerde laboratorium van de ziekenhuisapotheek ontwikkelt bio-analytische technieken ter ondersteuning van het preklinisch en klinisch geneesmiddelenonderzoek.

 

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor 1 jaar. Voor de diensten en supervisie draait de oncoloog mee in de internistenpool. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.
 
Interesse
Voor meer informatie over de functie kun je onze website bezoeken of contact opnemen met dr. N. Steeghs (Internist-Oncoloog - Klinisch Farmacoloog) op 020-512 2446 of dr. J.M.L. Stouthard (Medisch Cluster Hoofd MOD) op 020-512 9060.

Vacature per: 
zaterdag, 1 december, 2018
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 1 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: