Menubalk - In- uitloggen

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Het brandwondencentrum is onderdeel van het ziekenhuis.

 

 

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Generalist
Meervoudig profiel
Ziekenhuis: 
Rode Kruis Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Beverwijk
Website ziekenhuis: 
www.rkz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste internist die de vakgroep komt versterken. Verschillende aandachtsgebieden kunnen een goede aanvulling zijn voor de huidige samenstelling van de vakgroep. Van de nieuwe collega verwachten wij een flexibele inzet op de polikliniek alsook supervisie van arts-assistenten in de kliniek en op de SEH. Diensten in onderling overleg. Zij die binnenkort hun opleiding afronden worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Wij bieden een gezellige werkplek waar laag-drempelig overleg met elkaar wordt gevoerd. Er passeert veel algemene interne geneeskunde. Waar mogelijk kan ook het betreffende aandachtsgebied toegepast worden. De aanstelling geschiedt voor een periode van een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Vacature per: 
vrijdag, 1 maart, 2019
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 1 februari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. drs. M. Bartels, internist-nefroloog of mw. drs. A.G. Goosens, internist-oncoloog (0251-265555).

Stuur uw digitale sollicitatie met CV naar mbartels@rkz.nl. De sollicitatieprocedure sluit 6 weken na het verschijnen van de advertentie.