Menubalk - In- uitloggen

De Noordwest Ziekenhuisgroep is hét toonaangevende topklinisch opleidingsziekenhuis van de regio Noord-Holland. Het biedt uitstekende basiszorg en onderscheidende topklinische functies zoals het Hart- en Vaatcentrum en het Oncologiecentrum. Kortom een ideale setting voor ambitieuze professionals. De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Texel  en Schagen.

De vakgroep bestaat uit 19 internisten. Er zijn 6 internist-nefrologen. De zorgeenheid Dialyse bestaat uit 3 lokaties voor dialysezorg (Alkmaar, Den Helder en Texel), met totaal 150 dialysepatiënten. Het centrum verzorgt tevens trainingen voor thuishemodialyse. Er is een grote nierfalenpoli, en een groot aanbod van acute nefrologische zorg, incl. Plasmaferese. Poliklinisch wordt het hele palet aan nefrologische ziektebeelden gezien, inclusief een uitgebreide populatie aan transplantatiepatiënten. Behandeling van ANCA-geassocieerde vasculitis in multidisciplinair verband is een speerpunt van de vakgroep.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
NoordWestZiekenhuisgroep
Locatie: 
Alkmaar en Den Helder
Plaats: 
Alkmaar en Den Helder
Website ziekenhuis: 
nwz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een internist-nefroloog die de nefrologie in de volle breedte beheerst, maar daarnaast ook affiniteit heeft met de algemene interne geneeskunde. De werkzaamheden zullen bestaan uit medische zorg voor dialyse patiënten op de verschillende locaties ( 3 dagen Alkmaar en 1 dag Den Helder) en poliklinische werkzaamheden op zowel het gebied van de nefrologie als de algemene interne geneeskunde. Wij zoeken een empathische collega met goede communicatieve vaardigheden, die kan functioneren in een multidisciplinair team

Arbeidsvoorwaarden: U krijgt binnen het MSNW een tijdelijk dienstverband volgens de AMS

Vacature per: 
dinsdag, 1 januari, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar met eventuele verlenging
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
donderdag, 15 november, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

 Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met een van de nefrologen, via 072-5483320, of per email bijvoorbeeld mevr. F.C.P. Frerichs, internst-nefroloog (locatie Alkmaar, f.frerichs@nwz.nl) of dhr. G. Verhave (locatie den Helder, g.verhave@nwz.nl) of Dr. W.A. Bax (w.a.bax@nwz.nl).