Menubalk - In- uitloggen

JNIV Medisch Leiderschap Congres

Beste JNIV-leden,

Op 24 januari 2019 zal voor het eerst het congres Medisch leiderschap plaatsvinden in het Muntgebouw te Utrecht. Altijd al willen weten hoe je je onderhandelingstechnieken kunt verbeteren? Of hoe je meer invloed kunt uitoefenen op de bestuurlijke beslissingen in je ziekenhuis? Of hoe de geldstromen in een ziekenhuis tot stand komen? Of blijft medisch leiderschap in jouw ogen maar een vaag begrip, dan is dit congres echt iets voor jou!

De dag zal bestaan uit plenaire sessies en workshops, welke zowel de breedte als de diepte van het onderwerp medisch leiderschap zullen belichten. Een programma wordt hierbij gevoegd evenals het keuze formulier voor de workshops.

Inschrijven is nog mogelijk via bijgevoegd inschrijfformulier. Deze moet per mail én per post worden geretourneerd in verband met de machtiging. Deelname wordt per e-mail bevestigd. Er is een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in! JNIV-leden krijgen voorrang bij de inschrijving. Niet JNIV-leden worden op de wachtlijst geplaatst en ontvangen vier weken voor aanvang bericht.

Met vriendelijke groet,
namens het JNIV-bestuur,

Rachel Schreurs
Frouke Engelaer
Arjen Kwakernaak
Oskar Smeekes
Marijn Heerkens Thijssen-Kramer